Social Media

16 Şubat 2017 Perşembe

Gangstar Vegas v3.0.0l Mega Mod APK İndir

Oyun hikayesi:
Bu üçüncü şahıs nişancı oyununda yükselen bir karma dövüş sanatları uzmanı olarak oynayacaksın. Mafya tarafından köşeye sıkıştırılmış bir durumda yılın dövüşünde maçı kaybetmen gerekiyordu. Ancak rakibin senden önce davranıp yere yıkılınca, kumarhane sahibi ve ünlü baba Veliano'nun mükemmel planı da suya düştü. Ve sen az önce şehrin en aranan adamı oldun. Suçun her yana yayıldığı bu şehirde silahına sıkıca sarılman ve en çılgın mafya savaşlarından birine karışman gerekecek!

Servetlerin kazanıldığı, bir zarla hayatların karardığı yere, Vegas'a hoş geldin.

İlk Önce Google Play Mağazasından Vegas Gangsterini indiriniz.
Sonra OBB dosyasını başka yere kopyalayın.
Daha sonra Vegas Gangsterini kaldırın.
Son olarak hileli APK'yı kurun ve daha önce başka yere kopyalamış olduğumuz OBB klasörünü yeniden Android/OBB kısmına taşıyınız.

Dailyupload vs. OBB İçin :
Obb linkini açınca Download linkinin
 altında tik işaretini kaldır
 daha sonra download dene obb
 dosyası inmeye başlar. Gameloft ban atmaması için oyun içinde netinizi kapatmayı unutmayın.


3.0.0-l





Bu dosyayı açmak için play storeden ilk başta rar uygulamasını indiriniz. Çıkacak reklamlar upload sitesi kaynaklıdır. 989 MB ve rardır içinde apk ve obb dosyası mevcuttur iyi oyunlar.








2.5.2-c
Bu dosyayı açmak için play storeden ilk başta rar uygulamasını indiriniz. Çıkacak reklamlar upload sitesi kaynaklıdır. 989 MB ve rardır içinde apk ve obb dosyası mevcuttur iyi oyunlar.


2.4.1-a




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------










About Unknown

we are certified themeforest Developers, Google blogspot developer and UI designers. We are popular at JavaScript engineers. We are team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 yorum:

Yorum Gönder

Designed By Templatezy / Sb Game Hacker / & Distributed By My Blogger Themes