Social Media

2 Mayıs 2016 Pazartesi

Sea Monster Shooting Strike 3D MOD APK İndir

En vahşi ve aç deniz canavarları ile dolu derin suları sakının. Sakin blues, sualtı predatör en kısır orada yaşıyor çünkü içinde son derece tehlikelidir. Aç Köpekbalıkları ve Timsahlar Kızgın! Silahlarınızı atın ve yırtıcı av sefere gitmek. Sen en yüksek teknoloji silahlar ve atış mühimmat ile avlamak için alırsınız. Yani bir okyanus canavar avına bitti.
Sen aç çeneler ve kesici pençeleri tarafından saldırıya olacak. Onlar size yaklaşım olacaktır bu yüzden onlar için korku kokuyordu. Gibi birçok köpekbalığı ve timsah olabildiğince öldür! Onlar sizi avlamak ve size av yapmadan önce hepsini vurmaya. Onlar saldırıyor zaman bu vahşi su hayvanlar ölümcül olabilir. Onların dev boyutu, keskin dişler ve canavarca bir iştah korkuyorlar. Onlara herhangi göstermek gerekmez böylece herhangi bir merhamet göstermek asla. Onları avlamak ve öldürmek için ateş. Onlar size saldırmak için atlamak gibi çekim cevapsız sizin ölümle sona erebilir.









About Unknown

we are certified themeforest Developers, Google blogspot developer and UI designers. We are popular at JavaScript engineers. We are team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 yorum:

Yorum Gönder

Designed By Templatezy / Sb Game Hacker / & Distributed By My Blogger Themes