Social Media

3 Mayıs 2016 Salı

Jetpack Joyride v 1.9.4 MOD Sınırsız Hile APK İndir

O bilim zalimler pençesinden deneysel Jetpacks benimsemek gizli bir laboratuvarda giriş tatili olarak Barry katılın. Asansör-off sonra, sadece daha yüksek ve daha yüksek puanlar doğru uçarken aşağıya, yağmur mermi, kabarcıklar, gökkuşağı ve lazerler inmek çıkmak ve serbest ekrana dokunun!
Sen Meşru Araştırma kötü bilim adamlarını dağılım efsanevi Machine Gun Jetpack ile başlayacağız, ama her oyun boyunca size para kazanmak ve Stash yeni dişli satın almak için para ve eksiksiz misyonları toplamak olacak! En sevdiğiniz jetpack, şık kıyafeti ve öğeleri stok yukarı sonra tekrar oraya seçin!
Tek dokunuşla kontrolleri ile tüm oynanabilir - hız ve Lil 'Stomper, Kar Kuş ve Çılgın Freaking Teleporter kullanarak güç, mevcut araçların alıcılar sadece bir seçimin bir destek alın.
, Hayatta kalmak funky olsun ve Jetpack Joyride kendinizi kaybedersiniz. Görmek ve yapmak için çok yeterli jetpacks daha dünya ve daha her zaman, var! Her zaman olduğu gibi, Barry Steakfries sağlayacaktır!











-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






-------------------------------------------------------------------------------------
HİLESİZ APK
 http://adf.ly/1MKzCt

HİLELİ APK

 Hileli APK

 OBB Dosyası





About Unknown

we are certified themeforest Developers, Google blogspot developer and UI designers. We are popular at JavaScript engineers. We are team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 yorum:

Yorum Gönder

Designed By Templatezy / Sb Game Hacker / & Distributed By My Blogger Themes