Social Media

17 Mart 2016 Perşembe

TruckSimulation 16 v 1.2.0.7018 APK İndir (Yoğun istek)

TruckSimulation 16’de yedi gerçek kamyondan birinin kontrolünü gerçek hayatta olduğu gibi üstleneceksiniz. İşe eski bir külüstürle başlayın ve Batı ve Orta Avrupa'daki geniş bir yol ağını kapsayan çeşitli teslimat sözleşmeleri ile ilk paranızı kazanın. Kazandığınız parayı birebir kopyalanmış beş MAN çekicisi gibi daha iyi kamyonlar satın almak için kullanın!
Standart siparişlerden tehlikeli maddelerin nakliyatına kadar farklı görev türleri çok fazla çeşitlilik sağlıyor. Sekiz farklı ürün kategorisinden biri için doğru treyleri seçin – hacimli ürünleri odun semi treyleriyle veya yiyecekleri frigorifik semi treyleriyle taşıyın.












----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------







---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






About Unknown

we are certified themeforest Developers, Google blogspot developer and UI designers. We are popular at JavaScript engineers. We are team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 yorum:

Yorum Gönder

Designed By Templatezy / Sb Game Hacker / & Distributed By My Blogger Themes