Social Media

23 Kasım 2015 Pazartesi

MyNBA2K16 v 3.0.0.157913 Free

Ödüllü NBA 2K franchise arkadaşı app MyNBA2K16 ile geri döndü. Harika yeni özelliklerle donatılan MyNBA2K16 sanal Para kazanmak için daha fazla fırsat NBA 2K16 sizin konsol sürümü ile irtibatta kalmak için kolaylaştırır. MyNBA2K16 ayrıca oyuncuların özel etkinlikler sergi oyunlar, mevsim turnuvalarda ve oyun dünya çapında diğer rakipleri meydan sevdikleri NBA oyuncusu kartları toplamak için izin verir tahsil NBA 2K temalı kart oyunu, Myteam Mobile içerir. Bu yılki yineleme henüz daha kartları, kart özelleştirme ve büyük olayları içerir! Oyuncular ayrıca güncelleştirilmiş Auction House ve daha fazla sosyal bağlantı seçenekleri bulabilirsiniz!
Myteam Mobil Özellikleri
• Kart İyileştirmeler - Yeni NBA oyuncuları, Bonus Oyuncu kartları, kart kişiselleştirme, özel ikramiye, geliştirme Nadire, hızlı kartları yetiştirmek seviye yukarı seçenekleri ve çok daha fazlası
• Hızlı Oyun - Yeni 2 kart eşleşmelerde, daha animasyonlar ve daha hızlı oyun
• Auction House - Açık artırma exclusives izlemek için ve fırsatlar
• Yeni Ekonomi - garantili RP satıcı günlük kısa ve uzun vadeli görevleri ve satış kartları ile Ödül Puanları (RP) kazanın.
Rehber arkadaşa sosyal medya ve oyun yeteneği ve oyun özellikleri ile sohbet - • Sosyal Özellikler Genişletilmiş







About Unknown

we are certified themeforest Developers, Google blogspot developer and UI designers. We are popular at JavaScript engineers. We are team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 yorum:

Yorum Gönder

Designed By Templatezy / Sb Game Hacker / & Distributed By My Blogger Themes